Kundzon

Alla tjänster

Kundzon Online

Vi har samlat alla dina digitala tjänster på ett och samma ställe Online. För oss handlar det om effektivitet, för dig det enkla i att slippa vara mellanhand och att kunna samla alla dokument och avtal på ett ställe.

Obegränsade möjligheter

Ha koll var du än befinner dig

Med Value Accounting Online får du tillgång till alla system du behöver med Single Sign On (SSO) och skickar och signerar alla typer av avtal och digital post.

Den digitala brevlådan har blivit ett måste idag och när du blir kund hos oss så hjäper vi självklart dig och ditt företag att öppna upp en digital brevlåda hos Kivra. Där kan vi ta del av ditt företags myndighetspost och hantera dina ärenden så fort dom inkommer, utan att du behöver vara mellanhand.

Med Kivra kan du också enkelt skicka digital post till fler än 3,5 miljoner svenskar via portalen. Alla som har en digital brevlåda kan ta emot traditionell post via Kivra. Du laddar bara upp en PDF och skickar iväg det, billigare och miljövänligare kan det nog inte bli.

Alla dina dokument och avtal samlas i den inbyggda dokumenthanteraren, där filer kan lagras och delas på ett säkert sätt. All typ av information kan skickas mellan oss på Value Accounting och er – allt enligt GDPRs regelverk.

Digitalisera din ekonomi med Value Accounting online och se skillnaden på sista raden.

Single Sign On
Dokumenthantering
Skicka, signera och spara
Digital Brevlåda med Kivra
Ärendehantering
Logga in i kundzonenKontakta oss